Ik ben Dani van Dijk. Ik ben 15 jaar (22-03-2004) en kom uit Diemen. Mijn kart lessen heb ik gevolgd bij KCL (kartcentrum lelystad). Twee jaar geleden (2014) heb ik voor het eerst meegedaan aan de Nederlands Kampioenschappen 4-takt in de cadett klasse hier ben ik overall 5e geworden. In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de 2-takt in de micromax klasse bij de Chrono. Dit is het hoogste kampioenschap in Nederland. Bij de chrono zijn er 8 wedstrijden die gehouden worden in Nederland ,België en Duitsland. Het eerste jaar/seizoen in de 2-takt micromax klasse heb ik goed afgesloten met een mooie derde podium plek.

Ook heb ik dit jaar meegedaan aan de RTL GP kids kart cup op KCL. Hier ben ik 1e geworden in de micromax klasse.

Om de top te behalen moet je heel veel trainen. Hier krijg ik met toestemming van school vrij voor of ze maken het mogelijk dat ik eerder weg kan. Elke woensdagmiddag /zaterdag/ zondag ben ik ergens in Nederland/ België/ Duitsland op een buiten kartbaan te vinden. Is er een wedstrijd dan train ik er de vrijdag ook bij. Dit altijd onder begeleiding van mijn vader.

Al mijn wedstrijden van de 2-Takt bij de Chrono zijn live te volgen via http://livebroadcast.nl/seein/. Via mijn berichten houd ik jullie op de hoogte van de uitslagen van de wedstrijden die ik gereden heb.

Ook kunnen jullie mij volgen op Facebook; Dani van Dijk Racing en via instagram danikart__.