Tweede wintercup 2-takt Berghem van de chrono in de minimax klasse 

Na een goede kwalificatie P5 had ik een iets mindere eerste wedstrijd. Ik eindigde in de eerste wedstrijd op P6.  Door een probleem kon ik helaas niet van P6 van start gaan. Doordat ik later de baan op kwam  

 moest ik achteraan aansluiten omdat ik niet op tijd op mijn plek kon komen voor de rode lijn. Ik starte toen van P22. Ik was zo gedreven om naar voren te komen en dit ging super. Van P22 naa P11 en toen ging het mis. Ik wilde een inhaal actie maken en dit ging niet goed een tikkie en ik vloog de baan af en mijn voor bumper kwam tegen mijn hoofd aan. Ik wilde mijn voor bumper er nog opzetten maar was helaas stuk. Wedstrijd over voor mij. Al met al heb ik een leuk weekend gehad en heel veel zin in mijn vlg wedstrijd. Dan gaat het race seizoen 2016 beginnen! Ik wil Pierre en mijn vader bedanken voor al het sleutelwerk! En keurslager Schöningh voor al het eten voor het team! We hebben gesmuld 😀.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *