NK Wedstrijd 2-TAKT 2014 Kerpen 23/08/2014

Gisteravond aangekomen in Duitsland (Kerpen) samen met opa, mama, papa, dino en Scott. Ik heb zondag hier mijn NK wedstrijd 2-takt. Dit is mijn tweede wedstrijd bij de micro Max. Ik heb vandaag drie x kunnen trainen. 2 x 15 min en 1 x 10 minuten. Mijn vader en Scott hadden vandaag veel werk om mijn kart goed af te stellen. Dit is mijn eerste x op de kartbaan in Kerpen. Mooie technische baan. Na de zomerstop heb ik weinig getraind en dat merk ik wel. Moest vanmiddag mijn quali doen, ook nog in de regen op nieuwe regenbanden dit koste mij ook extra tijd. Ik start morgen op P9. Het had stukken beter gekund maar dan had ik hiervoor meer moeten trainen op deze baan in Kerpen. Er kan nog van alles veranderen we zien het morgen wel. Gr Dani

IMG_3372.JPG

IMG_3376.JPG

IMG_3384.JPG

IMG_3369.JPG

2 reacties op “NK Wedstrijd 2-TAKT 2014 Kerpen 23/08/2014

 • 5 september 2014 om 18:16
  Permalink

  Dag Dani ik heb je verslag gelezen wat een pech heb je gehad met die haperende motor maar je bent toch door gegaan grote klasse Dani .Volgende keer maar hopen dat je moter het beter doet want daar ben je heel erg afhankelijk van topper ben je Opa is zo als altijd trots op je kus Oma Aletta & Opa Jos

  Beantwoorden
 • 6 september 2014 om 21:36
  Permalink

  Lieve Dani, heb je verslag gelezen. Je hebt je best gedaan, het lag niet aan gebrek aan inzet maar falende techniek, of gewoon pech hebben, volgende keer beter lieverd en dat je toch bent door gegaan dat getuigd van inzet en klasse. Dikke kus van Oma Els

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *