NK Wedstrijd 2-Takt 2014 Berghem 05/10/14

Weer een heerlijk kart weekend. Dit keer een Nk chrono micro max wedstrijd in berghem. Dit was mijn derde wedstrijd in deze nieuwe klasse. Ik kwalificeerde mij op P4. Eerste wedstrijd was een mooie race verloor 1 plek maar pakte mijn plek vrij snel weer terug. Tweede race kwam ik tot 2 x aan toe in een botsing terecht en verloor hierdoor vier plekken maar kon toch nog een plek omhoog komen. De laatste race begon ik op P6 en kon nog een plek omhoog komen. Eindresultaat een mooie eerste NK chrono micro max beker voor de vijfde plek. Gr dani

IMG_9384.JPG

IMG_9414.JPG

IMG_9391.JPG

IMG_9380.JPG

Een reactie op “NK Wedstrijd 2-Takt 2014 Berghem 05/10/14

  • 8 oktober 2014 om 14:23
    Permalink

    Dani wat heb je weer geweldig gereden en weer bij de eerste vijf geplaatst plus weer een mooie beker klasse gedaan Dani Oma Aletta &Opa Jos zijn weer trots op jou dikke kus van ons

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *