Klaar maken voor de eerste wintercup wedstrijd “landsard” 

Vanochtend ben ik vertrokken naar Eindhoven. Ik heb vrij gekregen van school om vandaag te kunnen trainen voor de eerste wedstrijd van de wintercup die deze zondag is. Mijn allereerste wedstrijd in een nieuwe klasse die een stuk sneller gaat dan de micromax. Zondag mijn eerste wedstrijd in de minimax klasse. Ook heb ik in dit nieuwe seizoen mijn eerste sponsor gekregen. Onze eigen keurslager in Diemen Www.schoningh.keurslager.nl elk kartweekend krijgen we voor het hele team eten mee. Ben heel trots op mijn eerste sponsor. Mijn moeder zal zondag een vlog opnemen van mijn eerste wedstrijd in de minimax klasse. En ik zal deze daarna meteen plaatsen. Gr Dani  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *