Kick off BNL Genk

Ik heb vrijdag en zaterdag heerlijk kunnen trainen in Genk voor de BNL KICK OFF. Ik heb vanochtend een goede kwalificatie kunnen neerzetten een P5. De tijden lagen enorm dicht bij elkaar. Ik had zin in de wedstrijden!Helaas kon ik de eerste race niet uitrijden omdat mijn rem het begaf. Hierdoor moest ik race twee achteraan starten. De tweede race kwam ik van P13 snel naar een P6 en toen begaf mijn rem het weer. Alle pech van de wereld. Ik heb toch een heerlijk weekend gehad, lekker kunnen trainen en de start kunnen oefenen. Vanaf vlg week begint het Nederlands kampioenschap! En ik heb er zoals altijd weer heel veel zin in! Ik zie jullie op Berghem voor de eerste NK! 😀💪Ook wil ik mijn sponsor keurslager Schöningh bedanken.    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *